Diari digital d'Andorra Bondia

Vendrell vol mantenir i potenciar l’espai jove


Escrit per: 
M. S. C. / FOTO: PS

La número u de la candidatura del Partit Socialdemòcrata d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, va afirmar ahir que la intenció de la formació és mantenir i potenciar l’espai jove. Vendrell va indicar que aquests són serveis molt útils, i més amb l’ampliació dels horaris comercials. En aquest sentit va exposar que “és important que hi sigui, si no molts joves estarien rondant pel carrer”.

Una de les propostes de cara a la propera legislatura és establir taules de treball que permetin la participació dels usuaris. Així, els mateixos joves podrien decidir les activitats que es fan a l’espai, i s’aconseguiria per tant una implicació més gran. Vendrell va indicar que, tot i que l’oferta ja és molt àmplia, es podria millorar. En aquest sentit creu que es pot ampliar el nombre d’ordinadors del centre, una proposta que no requeriria una gran inversió. També s’estudiarà la possibilitat d’allargar l’horari d’obertura, sobretot si finalment s’acaba donant la possibilitat als comerços d’obrir fins a les dotze de la nit durant les festes de Nadal.
La candidata a cònsol major socialdemòcrata va afirmar que un dels col·lectius que preocupen la formació és el jovent. Per aquest motiu va remarcar la importància de l’espai jove, un servei que permet fomentar els bons hàbits i fer una prevenció dels riscos a què està exposat aquest sector de la població.
Les polítiques de joventut que preveu el PS+Independents és seguir oferint els serveis que hi ha ara i millorar-los. En aquest sentit, Vendrell va defensar que, en cas de guanyar les eleccions, en ser uns nouvinguts al Comú les coses les poden veure de manera diferent de les persones que fa molts anys que hi estan dins.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte