Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, a la Conferència Mundial de Ministres de Joventut 2019 i Fòrum de Joventut +21.
El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, a la Conferència Mundial de Ministres de Joventut 2019 i Fòrum de Joventut +21.

Víctor Filloy participa en la Conferència Mundial de Ministres de Joventut 2019 i Fòrum de la Joventut +21 a Lisboa


Escrit per: 
Agències

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, participa aquest cap de setmana a la Conferència Mundial de Ministres de Joventut 2019 i Fòrum de Joventut +21, que s'ha celebrat a Lisboa. Organitzada per la República Portuguesa i el Consell General de Joventut del país, la trobadaaplega alts mandataris de més de 100 països, així com representants de la joventut i alts càrrecs d'aquest àmbit d'organismes internacionals com la Unió Europea, el Consell d'Europa, la Comunitat de països de llengua portuguesa, l'Organització Internacional del Treball i diferents organitzacions de Nacions Unides.

En les diferents taules rodones organitzades es facilitarà l'intercanvi d'estratègies i iniciatives innovadores i operatives que promoguin la integració de la perspectiva de la joventut en la formulació de polítiques i la participació dels joves en la implementació de l'Agenda 2030. Les accions debatudes són els compromisos que es van adquirir en el Primer Fòrum Mundial sobre Polítiques de joventut a Bakú.

Tant la Conferència Mundial de Ministres de Joventut com el Fòrum de la Joventut +21 es marquen com a objectiu debatre diferents qüestions emergents en l'àmbit de la joventut i explorar diferents vies per donar suport als joves dins la societat a través de polítiques i programes efectius i innovadors.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte