Diari digital d'Andorra Bondia

Víctor Naudi creu que Gil i Marín haurien de posar el seu càrrec a disposició


Escrit per: 
Agències

El president del Partit Socialdemòcrata, Víctor Naudi, creu que les cònsols majors de Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, Montserrat Gil i Trini Marín, haurien de posar el seu càrrec a disposició, després de la polèmica sorgida per l'augment dels seus sous.

Naudi ha fet aquestes declaracions al programa Vox populi de RNA, on ha valorat positivament la decisió que avançava aquest dimarts el Diari d'Andorra per la qual les dues mandatàries haurien rectificat, però ha dit que s'hauria d'anar més enllà i posar el càrrec a disposició.
Naudi ha qualificat la situació generada per l'augment dels sous de les dues cònsols com a 'lamentable' ja que considera que no és una decisió 'instantània' sinó que és estudiada i aprovada pel consell i pel partit. En aquest sentit, el president dels socialdemòcrates ha qüestionat la credibilitat del Govern quan demana contenció en la despesa, mentre es prenguin decisions com les de les dues cònsols.
Naudi s'ha mostrat partidari de fer una llei que fixi els sous dels càrrecs comunals, un text que després es podria ampliar a tots els càrrecs escollits. Naudi creu que els sous han d'estar en consonància amb la feina i les competències que té cada organisme.
El president del PS també ha valorat positivament que es discuteixi la qüestió dels sous per no establir greuges comparatius entre comuns, però considera que discutir-ho en el si de la reunió de cònsols és 'amagar-se' per fugir de les seves responsabilitats.  

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte