Diari digital d'Andorra Bondia
La titular d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla; el seu homòleg cubà, José Ramón Saborido, i la secretària general iberoamericana, Rebeca Grysnpan, en la signatura de la declaració.
La titular d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla; el seu homòleg cubà, José Ramón Saborido, i la secretària general iberoamericana, Rebeca Grysnpan, en la signatura de la declaració.

Vilarrubla destaca la importància de la innovació en l'educació en la cloenda de la reunió de ministres iberoamericans


Escrit per: 
Agències / FOTO: Govern d'Andorra

La titular d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, juntament amb la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, ha tancat aquest dimarts la Reunió iberoamericana de ministres i altes autoritats d’educació superior destacant la importància de fomentar la innovació en l’educació. D’aquesta manera, ha afirmat, es contribueix a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Aquesta trobada, que s’ha celebrat a l’Havana, Cuba, entre aquest dilluns i dimarts, forma part del calendari de reunions preparatòries de la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de govern, que acollirà Andorra el novembre del 2020 sota el títol 'Innovació per al Desenvolupament Sostenible-Objectiu 2030'.

En aquest sentit, els delegats iberoamericans presents en la trobada han acordat una declaració consensuada en la qual es destaca la voluntat de la conferència iberoamericana “d’impulsar accions estratègiques i pressupostàries que permetin fomentar la innovació en les institucions d’educació superior”.

Així mateix, una altra de les conclusions conjuntes de la reunió es refereix al paper de les eines tecnològiques en els centres educatius i s’apunta a la necessitat d’implementar una “proposta d’estratègia iberoamericana per a la transformació digital de l’educació superior”. El foment de la mobilitat acadèmica també és un dels eixos de la declaració final, que seran traslladades als caps d’Estat i de govern durant la cimera d’Andorra.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte