Diari digital d'Andorra Bondia
Tres dels integrants de Virtus Unita, Josep Duró, Albert Font i Josep Anton López, el dia de la presentació del grup d’opinió.
Tres dels integrants de Virtus Unita, Josep Duró, Albert Font i Josep Anton López, el dia de la presentació del grup d’opinió.

Virtus Unita afirma témer per l’estabilitat política


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El grup d’opinió Virtus Unita va fer públic ahir un comunicat en què expressa els seus “temors per l’estabilitat política durant els mesos vinents” després que en els comicis del 7 d’abril cap formació no aconseguís la majoria absoluta. No obstant això, el grup, que recorda que des de la Constitució el Consell General sempre ha comptat amb majories absolutes excepte el 1994 i el 2009, assegura que una “majoria absoluta mai és bona”, i manté que “el polític vertaderament demòcrata no hauria de témer governar sota la tutela de pactes”. Virtus Unita adverteix,  però, que un pacte únicament es podrà assolir si es donen dos condicionants previs, com són que “l’equip guanyador ha de ser generós” i que “els grups minoritaris no han d’oblidar en cap moment qui ha assolit la victòria a les urnes”. A més, i després d’incidir en la necessitat d’un “escrupolós” respecte a les institucions que conformen el país, el grup recorda que el pacte ha de ser “transparent i coherent”.

 

virtus unita
afirma
témer
estabilitat
política

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte