Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.

Visita a Liechtenstein per l’acostament a Europa


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, es desplaçaran en visita oficial a Liechtenstein la setmana vinent.

L’objectiu de la visita, la tercera d’un cap de Govern andorrà a Liechtenstein i la primera d’Espot, és refermar la cooperació existent entre ambdós països i compartir qüestions d’interès comú, especialment les relacions amb la UE. Així, la voluntat és compartir l’experiència liechtensteinesa pel que fa al seu procés d’acostament a la Unió Europea –l’Estat de petita dimensió no forma part de la UE, però sí de l’Espai Econòmic Europeu (EEE) i de l’Associació Europea de Lliure Comerç (EFTA).

L’agenda de treball comença el dilluns 3 d’octubre a la capital, Vaduz, quan està previst que la delegació andorrana, que també comptarà amb la presència de l’ambaixador al Consell d’Europa, Joan Forner, que també exerceix d’encarregat de Negocis a Liechtenstein, es reuneixi amb el primer ministre liechtensteinès, Daniel Risch, i la ministra d’Afers Exteriors, Educació i Esports, Dominique Hasler.

Posteriorment, al castell de Vaduz, es preveu una trobada amb el Príncep hereu Alois de Liechtenstein. Durant la mateixa jornada la delegació d’Andorra visitarà la Unitat de Coordinació de l’EEE, per reunir-se amb la seva directora, Andrea Entner-Koch, així com l’Oficina per la innovació del mercat financer i la digitalització, on se celebrarà una trobada amb el director Thomas Dünser. 

El desplaçament clourà el dimarts 4 d’octubre amb l’assistència de la delegació andorrana a una presentació sobre les campanyes de màrqueting, vinculades fonamentalment al turisme, que duu a terme l’administració pública de Liechtenstein.

visita
Liechtenstein
acostament
europa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte