Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, en la presentació de la llei de creació de l'INH.
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, en la presentació de la llei de creació de l'INH.

Vistiplau a la proposta de tres membres per la direcció de l'Institut de l'Habitatge


Escrit per: 
Agències

El Govern ha aprovat el decret relatiu a la proposta de nomenament dels membres del comitè director de l'Institut Nacional de l'Habitatge (INH). En aquest sentit, els membres del comitè escollits per l'executiu són Josep M. Pla i Alexandre González. Tal com s'estipula a la llei de creació de l'Institut Nacional de l'Habitatge, la direcció recau sobre un dels membres del comitè director. En aquest cas, Josep M. Pla assumeix la direcció de l'INH. Amb un mandat per un període de quatre anys renovables, el director exerceix la direcció administrativa de l'organisme, administra els recursos i executa els acords del comitè director. D'altra banda, els comuns van designar a Marta Alberch com a representant dins del comitè.

L'INH és un dels projectes estratègics del full de ruta del Govern amb l'Horitzó 23, per aportar continuïtat en qüestions d'habitatge gràcies a la seva estructura administrativa. La voluntat és disposar d'un organisme autònom que doni garanties de polítiques a llarg termini amb una visió àmplia i transversal. Amb aquesta motivació, l'institut ha de comptar amb una estructura tècnica i estable per a la gestió i el disseny de les polítiques d'habitatge.

Amb un mandat per un període de quatre anys renovables, aquest comitè té les funcions, entre d'altres, de proposar el projecte de pressupost, aprovar el programa d'activitats i establir les prioritats estratègiques. La proposta d'aquests tres membres i el seu nomenament estarà sotmès a l'aprovació del Consell General per majoria simple.

Vistiplau
proposta
tres
membres
direcció
institut de l'habitatge
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic