Diari digital d'Andorra Bondia
Vives presidirà l’executiva del Partit Demòcrata a l’Alt Urgell
Vives presidirà l’executiva del Partit Demòcrata a l’Alt Urgell

Vives presidirà l’executiva del Partit Demòcrata a l’Alt Urgell


Escrit per: 
Redacció/Foto: PDC

Els associats del nou Partit Demòcrata Català (PDC) a l’Alt Urgell han ratificat aquest cap de setmana la que serà la primera executiva comarcal de la formació sobiranista, juntament amb la direcció territorial. A la comarca s’havia presentat una candidatura única de consens encapçalada per Anna Vives Tarrés, filòloga i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que esdevé així la presidenta comarcal del partit.
A l’executiva hi haurà persones d’arreu de l’Alt Urgell i també destaca per la paritat i la incorporació de gent jove. Així, la resta de la llista està formada per Pedro Morán, cap de màrqueting a Taurus i tinent d’alcalde d’Oliana; Jesús Bach, filòleg i veí de Tragó; Sara Camps, politòloga i gerent a l’administració pública; Rosa Fàbrega, empresària de turisme rural i alcaldessa de les Valls d’Aguilar; Meritxell Molins, diplomada en relacions laborals i veïna de Ribera d’Urgellet; Arnau Navinés, investigador de l’Hospital Clínic i veí de Montferrer i Castellbò, i Robert Vilà, empresari del sector del transport i veí d’Organyà. Els associats que han participat en el procés han ratificat la candidatura única encapçalada per Anna Vives amb un 97,14% dels vots emesos. 
Durant les votacions també s’ha ratificat l’executiva territorial del PDC a l’Alt Pirineu, per a la qual també s’havia presentat una llista de consens, encapçalada per la senadora pallaresa Mayte Rivero Segalàs. L’Alt Urgell estarà representat en l’executiva pirinenca pels tinents d’alcalde d’Oliana, Ricard Pérez, i de la Seu, Jesús Fierro, també president del Consell Comarcal. La proposta d’òrgan directiu també inclou, per a la Cerdanya, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i l’alcalde d’Alp i president comarcal, Ramon Moliner. La llista la completen Josep Lluís Farrero, Rosa Marsol, Jeannine Abella, Anna Ritz i Imma Gallardo. 

Partit Demòcrata Català
Anna Vives
Seu d'Urgell

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte