Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la trobada del copríncep amb el grup demòcrata.
Un moment de la trobada del copríncep amb el grup demòcrata.
Vives amb els representants del grup socialdemòcrata.
Vives amb els representants del grup socialdemòcrata.
El copríncep amb el president i el president suplent del grup liberal.
El copríncep amb el president i el president suplent del grup liberal.

Vives rep els representants dels grups parlamentaris


Escrit per: 
Redacció/Foto: Bisbat d'Urgell

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va iniciar ahir una ronda de contactes amb els representants dels diferents grups parlamentaris sorgits de les eleccions generals del 7 d’abril passat, segons va informar el bisbat d’Urgell. 
Així, Vives va rebre ahir al matí al Palau episcopal els representants del grup parlamentari demòcrata i els del grup socialdemòcrata, mentre que a la tarda va ser el torn dels membres del grup parlamentari liberal.
Avui al matí, a les onze, està previst que el copríncep rebi, també al Palau episcopal, els integrants del grup parlamentari de Terceravia+Unió Laurediana+Independents i que divendres siguin els membres del grup de Ciutadans Compromesos qui tanquin la ronda de contactes.
Aquestes trobades s’inscriuen en les relacions habituals que el copríncep manté amb els representants elegits per al Consell General, que li fan arribar les seves prioritats per a la legislatura que comença.
D’altra banda, aquesta tarda, a les quatre, Vives es reunirà al Palau episcopal amb el cap de Govern, Xavier Espot, i la subsíndica general, Roser Suñé, en la que esdevindrà la primera trobada conjunta després que el copríncep ja rebés, per separat, el líder de l’executiu i la síndica i la subsíndica dies després que juressin i prenguessin possessió dels seus càrrecs.

 

vives
rep
representants
grups parlamentaris

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte