El restaurant Ibaya s'estrena com a restaurant amb estrella Michelin
El restaurant Ibaya de l'hotel Hermitage de Soldeu, amb una proposta culinària dissenyada per Francis Paniego i executada per Jordi Grau, acaba d'estrenar-se com a restaurant amb una estrella Michelin. La gala de la Guia Michelin 2022 està tenint lloc aquesta nit al Palau de les Arts Reina Sofia de València i, en aquesta ocasió, ha tornat a distingir un establiment andorrà. El reconeixement és per a una proposta que combina "tradició i innovació, simbiosi de les cuines andorrana i de la Rioja". El xef Francis Paniego ja tenia tres estrelles Michelin: dues pel restaurant El Portal de Echaurren, a Ezcaray, i l’altra pel restaurant de l’hotel Marqués de Riscal a Álava.
Recordem que fins a la data l'únic restaurant andorrà que havia estat distingit amb una estrella Michelin era l'Aquarius de Caldea, sota la batuta del xef Christian Zanchetta, que la va ostentar des del 2004 i fins al 2009 quan va tancar.