Diari digital d'Andorra Bondia
Nens participants als Esports d'Estiu de la Massana.
Nens participants als Esports d'Estiu de la Massana.

1.276 inscripcions als esports d'estiu de la Massana


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú de la Massana (Eduard Comellas)

Els Esports d’Estiu i les Setmanes temàtiques del comú de la Massana s’han tancat amb una bona valoració, tant dels pares com dels usuaris, i amb unes xifres molt altes de participació. Les inscripcions es realitzen per setmanes i en total se n’han registrat 1.276, cosa que dona una mitjana de 130 infants per setmana. El pic més alt s’ha produït al juliol, en què en una setmana es van registrar 160 inscripcions, mentre que el més baix va ser la setmana del pont de la Mare de Déu d’agost, amb 70 inscrits. Cal remarcar que la majoria d’usuaris s’hi han inscrit més d’una setmana, combinant en molts casos les diferents propostes que han dissenyat els tècnics del departament d’Educació, Joventut i Esports. En nombre d’usuaris ha estat de 346, una xifra una mica per sota de la temporada anterior. “Per nosaltres és molt important que les famílies ens facin arribar la seva satisfacció perquè vol dir que tenim un bon equip de monitors, a qui agraeixo la seva dedicació. També és molt útil que opinin sobre les activitats ja que en cada edició les anem adaptant als gustos dels usuaris per tal que els infants passin unes vacances divertides”,  explica la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir.

Cal dir que dels 346 usuaris, el 77% són de la Massana, el 17% d’Ordino i el 6% de la resta de parròquies. S’han donat ajudes socials a 20 infants (un 30% menys que l’any passat, cosa que mostra que hi ha hagut menys demandes) per cobrir 152 setmanes d’activitats, tant a nivell d’Esports d’Estiu com de Setmanes Temàtiques. L’objectiu del Comú de la Massana és que cap infant de la parròquia es quedi sense activitats per motius econòmics i per això es presta aquest ajut a les famílies.
També es vetlla per la integració d’infants que necessiten atenció especial. S’han atès tres usuaris (un més que l’estiu anterior), cadascun del qual ha comptat amb el seu monitor especialitzat.
Els usuaris de les activitats de la Massana han estat atesos en tot moment per un equip de 25 monitors, tant al juliol com a l’agost.
Pel que fa a la valoració dels participants dels Esports d’Estiu, les activitats que més els han agradat han estat les sortides de dues nits a la muntanya i totes les activitats aquàtiques.
Les Setmanes temàtiques també han tingut una bona acollida, esgotant totes les places disponibles, cosa que fa pensar en una ampliació de cara a la propera temporada.
“El departament d’Educació, Joventut i Esports continua treballant per perfilar la seva oferta per tal que s’adeqüi al màxim a les necessitats i gustos dels infants i les seves famílies”, remarca Cusnir.
D’altra banda, coincidint amb l’inici del curs escolar dilluns es posarà en marxa el centre d’Esplai, que acull els infants abans i després de l’escola.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte