Diari digital d'Andorra Bondia

1.300 persones prenen part en l’arrossada popular d'Andorra la Vella


Escrit per: 
Redacció / Agències

La capital acomiada la seva festa major. Un dels actes centrals ha estat l’arrossada popular, que, malgrat la pluja, ha aconseguit aplegar unes 1.300 persones a la plaça del Poble.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha fet una valoració positiva de tots els actes i ha manifestat que el més “polèmic” ha estat el mercat, que aquest any ha canviat d’ubicació.
Cal recordar que tradicionalment les parades, que eren del mercat medieval, se situaven al Cap del Carrer, i aquest any s’han ubicat al Barri Antic amb l’objectiu de potenciar la zona. Segons la cònsol major, això s’ha aconseguit però cal seguir treballant per poder “millorar i reforçar” el mercat de cara a l’any que ve, que també es preveu muntar al Barri Antic.
Tot i que en un principi era previst que aquest any hi hagués una vintena de parades, finalment només catorze comerciants han ofert els seus productes al mercat d’artesania. Des del Comú també s’ha posat en relleu la dificultat d’aplegar tants firaires, ja que en aquesta època hi altres indrets de Catalunya que organitzen aquest tipus d’esdeveniments.
L’objectiu, tal com assenyalen des de la corporació, seria comptar amb un mercat amb un nombre més gran de parades que anessin des del Barri Antic fins al Cap del Carrer.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte