Diari digital d'Andorra Bondia
El president de Càritas, Amadeu Rocamora.
El president de Càritas, Amadeu Rocamora.

25.000 euros per als afectats del sisme a Turquia i Síria


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

Càritas Andorrana ha posat en marxa una campanya de recaptació de fons per donar resposta als milers d’afectats pel terratrèmol de Turquia i Síria. De moment, aquests primers dies ja ha recaptat 25.000 euros provinents de les primeres aportacions rebudes per part de particulars i del fons de reserva de l’entitat, segons ha anunciat l’ONG en un comunicat.

“Proposem aquesta campanya per contribuir a pal·liar els efectes devastadors del terratrèmol i donar suport assistencial a la població turca i siriana en una situació d’emergència humanitària que fa indispensable la col·laboració de la ciutadania andorrana”, ha destacar el president de l’entitat, Amadeu Rocamora, que va precisar que totes les donacions es transferiran a Càritas Internacional, que s’ocuparà de donar suport i coordinar les accions que Càritas Turquia i Càritas Síria duen a terme amb les famílies afectades per aquesta catàstrofe, que ja suma més de 36.000 morts i 13 milions d’afectats.

Totes aquelles persones interessades a contribuir a donar una resposta a aquesta emergència humanitària podran fer el seu donatiu a través de la pàgina web www.caritas.ad.

Càrtias
Turquia
Síria

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte