Diari digital d'Andorra Bondia

3.000 euros diaris per celebrar els tres anys


Escrit per: 
Redacció

Illa Carlemany celebra el tercer aniversari amb 3.000 euros diaris i un sorteig de tres cotxes. Els actes comencen avui i acabaran el 17 de juliol amb la festa final, on hi haurà tallers i activitats per als nens i un berenar, així com el sorteig dels Kia Picanto.

Durant els quinze dies, cada dia, segons va indicar el responsable de comunicació del centre comercial, Andreu Invernon, en la presentació dels actes de l’aniversari, per cada deu euros de despesa es tindrà l’opció de rascar una butlleta i guanyar 3 premis de 333 euros, 33 premis de 33 euros i 333 premis de 3 euros. Les butlletes que no obtinguin premi es podran omplir i dipositar a l’urna per al sorteig final.
Del tercer any de vida del centre, Invernon en va destacar la introducció dels nous horaris comercials. A més, va recordar els dos premis rebuts: el Rombo de publicitat gràfica per l’anunci de les rebaixes d’hivern, atorgat per La Vanguardia, i el de millor centre comercial d’Europa de petites dimensions. Un any en què la crisi també estat present, tot i l’augment de visitants al centre.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte