Diari digital d'Andorra Bondia
L'entrega dels xecs a la Creu Roja, aquest matí.
L'entrega dels xecs a la Creu Roja, aquest matí.

6.000 euros per al programa de primers auxilis per a infants de la Creu Roja


Escrit per: 
Redacció

El Park Piolets Mountain Hotel & Spa i Sotheby’s Andorra destinen en total 6.000 euros al projecte de primers auxilis per a infants (PAPI), desenvolupat per la Creu Roja Andorrana des del 2009, segons ha informat la mateixa Creu Roja. El PAPI té com a missió principal transmetre als alumnes del darrer curs de primària dels tres sistemes educatius, les normes i tècniques bàsiques de primers auxilis. El cap de l’àrea operativa, Quim Fenoll, ha rebut les donacions per part del director general de Park Piolets Mountain Hotel & Spa, i dels representants d’Andorra Sotheby’s International Realty.

Aquestes donacions, que es destinaran íntegrament al PAPI, garanteixen la continuïtat del programa més emblemàtic de l’àrea formativa de l’entitat, que cada curs escolar permet formar en primers auxilis prop de 3.000 alumnes d’entre 10 i 11 anys.

Cal destacar que des de la seva creació, el programa de primers auxilis per a infants de la Creu Roja Andorrana ha format més de 9.000 nens i nenes. Un programa que de ben segur contribueix a responsabilitzar i comprometre els més joves en temes de salut i de prevenció.

programa
primers auxilis
infants
Creu Roja

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte