Diari digital d'Andorra Bondia

6.000 persones visiten el 1r Saló del videojoc i Internet


Escrit per: 
Redacció


El bon funcionament i la bona acollida que ha tingut el Primer Saló del videojoc i Internet han fet que els organitzadors, Andorra Telecom amb la col·laboració del Comú d’Escaldes, ja s’estiguin plantejant la segona edició.

 De fet, la cita ha estat tot un “èxit”, ja que més de 6.000 persones han passat pel Prat del Roure d’Escaldes en algun moment durant els tres dies que ha estat obert (de divendres a ahir).
Unes 2.500 persones van visitar el saló el primer dia i unes 3.500 ho van fer dissabte. Els moments d’afluència més gran, segons va informar ahir Andorra Telecom, van ser les 17.30 hores i les 20 hores de divendres, i entre les 16 hores i les 20 hores de dissabte.
A més dels visitants, també van ser nombrosos els que es van inscriure per prendre part en els tornejos: en total es va comptabilitzar 563 persones, una xifra “molt alta” segons els mateixos organitzadors dels tornejos, i tenint en compte que era la primera vegada que s’organitzava un esdeveniment d’aquestes característiques a Andorra.
Els guanyadors van ser Laia Abarca en Wii Mario Kart, Armand Szafran en Wii Sports, Javier Diogo en PS3 Tekken, Eduardo Barrón en PS3 FIFA 10, Samuel de Barros en PS3 Call of Duty Modern Warfare 2, Oriol Vales en Xbox PES 2010, Juanma Gil en Xbox Guitar Hero i Víctor López en Xbox Call of Duty Modern Warfare 2.
Des d’Andorra Telecom es van mostrar molt satisfets per com ha funcionat aquest esdeveniment i van manifestar que aquesta primera edició ha superat totes les previsions. És per això, precisament, que ja es pensa a repetir l’experiència l’any vinent, incorporant les millores aportades pels mateixos jugadors.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte