Diari digital d'Andorra Bondia

74.000 euros per a la millora de la senyalització turística


Escrit per: 
Redacció / Agències / Foto: SFGA


El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, va presentar el nou suport informatiu de Turisme i Cultura ubicat a la duana del riu Runer, amb què el Govern vol incentivar els visitants a descobrir els atractius del país. L’executiu destina més de 74.000 euros a la senyalització patrimonial i turística del Principat.

Vine i descobreix-nos és el missatge del monòlit instal·lat a la duana i que es pot llegir en tres idiomes més: castellà, francès i anglès. Aquesta acció s’emmarca en els Objectius 2010 aprovats per la Taula de Turisme i Comerç, en què s’inclou la millora de la competitivitat turística i, en particular, l’ampliació de la senyalització.
Cal recordar que el 15 de desembre el Govern va aprovar l’adjudicació del concurs públic per al subministrament, la reparació i la instal·lació de rètols de senyalització patrimonial i turística per un import de 74.251 euros. Es preveu que els treballs estiguin finalitzats al maig. En total s’hauran instal·lat o refet uns setanta senyals.
Benet va anunciar també que  al mes de juliol preveuen finalitzar una xarxa de punts d’interès per visitar en cotxe.
El ministre va presidir l’última Taula de Turisme, en què es va decidir allargar un mes més la campanya de sensibilització interna. Benet també va explicar que s’havia acabat d’organitzar la campanya Maig com mai. Així mateix, va informar que l’oferta que ha fet Pyrenair per compensar la cancel·lació “és insuficient en quantitat”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte