Diari digital d'Andorra Bondia
L'acord té com a objectiu impulsar la tecnologia al país.
L'acord té com a objectiu impulsar la tecnologia al país.

Acord entre AndBlockchain i Oracle Corporation per oferir jornades formatives


Escrit per: 
Redacció/Foto: AndBlockchain

L’Associació AndBlockchain d’Andorra informa que aquest mes de febrer hem arribat a un acord de col·laboració amb Oracle Corporation per poder realitzar jornades formatives amb els seus experts en Blockchain i que té com a objectiu l’impuls d'aquesta tecnologia al país. Aquest acord permetrà fer un pas més per promoure i divulgar la tecnologia Blockchain com a eix principal dins de la innovació del Principat d’Andorra i transformar-lo en un referent mundial en dita tecnologia.

Aquestes propostes van destinades únicament a empreses que desitgin una formació a mida i exemples de cas d’ús sobre temàtiques concretes. Les formacions seran coordinades per l’Associaciació Andblockchain, impartides per Oracle i vindran acompanyades d’una certificació emesa per l’associació Andblockchain, certificant que la formació ha estat exercida per la persona en qüestió.

S’oferiran tres nivells de formacions. La formació “C Level” serà gratuïta tant per a particulars com a empreses socis d’Andblockchain i s’impartirà de forma telemàtica. Aquesta permetrà definir i adaptar les següents formacions amb un caràcter més especialitzat serà la primera i servirà per realitzar un estudi de mercat i veure el possible interès en futures formacions. La formació “B-A Level” serà més especialitzada amb una durada de 16 hores oferint un entorn privat per a cada una de les empreses. Aquestes formacions seran de caràcter més tècnic.

acord
AndBlockchain
Oracle Corporation
jornades formatives
Comentaris: 1

Comentaris

Aixo te bona pinta

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic