Diari digital d'Andorra Bondia

Adjudicada l'auditoria per analitzar els efectes ambientals del sector turístic


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El consell de ministres ha aprovat l'adjudicació de l'elaboració dels treballs per a dur a terme una auditoria per analitzar els efectes ambientals del sector turístic a Andorra, segons ha informat l'executiu. Aquesta auditoria dona resposta al vintè punt de l'acord de reconeixement de la crisi climàtica i de declaració de l'estat d'emergència climàtica i ecològica (DEC) en l'àmbit del sector turístic. L'adjudicatària és l'empresa BMS Consultoria Estratègica per un import de 37.900 euros.

Tal com estipula l'acord, es preveu dur a terme una auditoria ambiental dels sectors econòmics turístic, comercial, industrial i de la construcció en el termini de tres anys. Els treballs de l'auditoria adjudicada per part del Govern han d'analitzar tant l'impacte mediambiental derivat de l'emissió dels gasos d'efecte hivernacle o quantitat de generació de residus, com aspectes relacionats amb les necessitats de consum i de producció d'aquests sectors.

La declaració de l'estat d'emergència climàtica i ecològica, aprovada per unanimitat al Consell General el gener passat, reconeix la crisi climàtica i en conseqüència, declara l'estat d'emergència climàtica i ecològica per mobilitzar coherentment els recursos necessaris per reduir les emissions anuals no absorbides de gasos d'efecte d'hivernacle en un mínim de 37% a l'any, amb l'any 2030 a l'horitzó. Alhora, impulsa la transició cap a la neutralitat carboni a Andorra, en el context de l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 13.

adjudicada
l'auditoria
analitzar
efectes
ambientals
sector
turístic

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Quina manera de tirar els diners
Yo pienso lo mismo que el anterior comentario como les gusta gastar el dinero en cosas innecesarias que vergüenza

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte