Diari digital d'Andorra Bondia
Unes barreres de seguretat de fusta en una carretera de Girona.
Unes barreres de seguretat de fusta en una carretera de Girona.

Adjudicats els treballs de reparació i implementació de barreres de seguretat de trànsit


Escrit per: 
Agències

El Govern, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha aprovat l’adjudicació dels treballs de reparació i implementació de barreres de seguretat de trànsit a totes les parròquies. Els treballs es van licitar el 3 d’abril a través de concurs nacional i es fixava fins el 13 de maig com a data màxima per presentar ofertes. L’empresa guanyadora ha estat Urcosa per un import total de 104.689,97 euros. L’empresa té un termini de tres mesos per fer les obres encomanades.

En total, a les set parròquies i al llarg d’aquest estiu, es substituiran prop de 1.000 metres lineals de les antigues barreres metàl·liques que es canviaran per barreres de fusta homologades. Les noves peces no requereixen manteniment i tenen una llarga durabilitat així com també permeten una major integració a l’entorn natural.

D'altra banda, Ordenament Territorial ha adjudicat la fase dos dels treballs d’arranjaments a la CS-280 de Grau Roig, a la parròquia d’Encamp. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Progec per un import de 156.937,76 euros.

L’abast del projecte d’aquesta segona fase inclou la refecció del drenatge longitudinal de tota la plataforma. Del total de 1.310 metres lineals de cuneta a restituir, 310 es construiran amb dosificacions específiques de formigó, amb la finalitat de realitzar un estudi de durabilitat i de comportament a llarg termini que permeti avaluar en un futur quina és la millor fórmula per dosificar les cunetes en l’entorn de muntanya.

Adjudicats
treballs
reparació
implementació
barreres
seguretat
trànsit
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic