Diari digital d'Andorra Bondia
La seu social d'Andbank.
La seu social d'Andbank.

Andbank llança una nova versió operativa de l'e-andbank


Escrit per: 
Redacció / Foto: Andbank

Andbank ha llançat una nova versió operativa de la seva plataforma de banca en línia, e-andbank, que permet la consulta del patrimoni global de cadascun dels comptes associats, de les posicions i les carteres d'inversió, a més de la gestió activa dels comptes i targetes, i el seguiment de l'estat dels préstecs. Aquesta evolució de la banca en línia s'emmarca dins del pla de transformació digital que està desenvolupant el banc amb l'objectiu de fer més eficients els seus processos i oferir un servei cada vegada més àgil i proper als seus clients.

Amb el llançament d'aquesta nova versió de la plataforma, que està disponible en quatre idiomes, Andbank té com a objectiu facilitar les gestions als seus clients perquè puguin operar còmodament des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, sense que s'hagin de desplaçar a l'oficina. En aquest sentit, l'entitat preveu que aquesta tendència tingui continuïtat en els pròxims anys i espera que l'ús de l'e-andbank augmenti de manera progressiva, segons expliquen a través d'un comunicat.

La nova versió de la banca en línia incorpora noves funcionalitats per a la gestió àgil tant dels comptes com de les dades de l'usuari. D'aquesta manera, s'ha creat una nova àrea en què s'engloben les dades personals i les dades fiscals. Pel que fa a l'operativa, una de les principals novetats és que es podran efectuar transferències nacionals i internacionals. A més, es podran realitzar operacions de renda variable i fons d'inversió, així com la consulta de l'estat dels préstecs.

També s'ha creat una nova bústia de comunicacions i de correspondència perquè l'usuari conegui les novetats, com ara els avisos o notícies corporatius de l'entitat, informació relativa a les novetats fiscals o alertes referent a venciments o terminis. Així mateix, i com a complement del nou e-andbank, s'han incorporat noves funcionalitats en l'app Andbank Wealth, amb la qual, a més de fer moviments i transferències entre comptes, l'usuari pot comprar i vendre valors, ETF de renda variable i invertir en fons d'inversió. A més, per a qualsevol gestió que requereixi, el client tindrà la possibilitat d'interactuar via xat amb el seu gestor, intercanviar documentació o signar operacions amb total confidencialitat i seguretat.

D'altra banda, i amb l'objectiu que l'usuari tingui la possibilitat de mantenir-se informat en l'àmbit financer, la nova app inclou informació d'actualitat sobre mercats, actius i valors. També ofereix seguir la cotització dels índexs, les accions internacionals, els ETF o les divises. Igualment, l'aplicació permet consultar les butlletes i les operacions que s'hagin efectuat. Segons Pedro Cardona, Chief Information Officer del Grup Andbank, amb aquesta nova versió de l'e-andbank i amb les noves funcionalitats de l'app "volem acompanyar als clients que es volen digitalitzar i dotar-los d'una eina potent que els permeti ser autònoms en la gestió dels seus comptes i de les seves inversions, però sempre posant a la seva disposició la possibilitat que el seu gestor l'acompanyi en aquest procés, en la mesura en què el client el necessiti".

 

Andorra
Andbank
e-andbank
versió
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic