Diari digital d'Andorra Bondia
Andbus no va rebre cap dels lots licitats.
Andbus no va rebre cap dels lots licitats.

Andbus portarà l’adjudicació de les línies d’autobús a la justícia


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

“Molt probablement” Andbus portarà l’adjudicació de les noves línies de transport públic a la justícia. Així ho va assegurar des de la companyia Albert Vinseiro després que ahir mateix el Govern comuniqués a la companyia que havia decidit desestimar el recurs que aquesta havia presentat.
Vinseiro va posar en relleu la voluntat d’anar fins al final en una concessió que, a diferència del transport escolar, té una durada de 25 anys. En aquest sentit va remarcar que l’argument que va exposar Andbus en el recurs és real i que cal que un ens superior revisi punt per punt per quin motiu no es va seguir el plec de bases. El fet és que, segons va poder analitzar la companyia, a l’hora de comptar es van aplicar diferents criteris a una empresa i a una altra. Per aquest motiu reclama que es torni a calcular ja que si això es produís l’adjudicació del lot 1 “hauria de ser una altra”, és a dir, que no recauria en Autocars Nadal. En el cas de la resta de lots, tot i que també estan mal calculats segons Andbus, el resultat no varia gaire. A més, també denuncien que el plec de bases demanava un reforç per al Bus Lliure però l’empresa guanyadora no el va presentar. És per això que la companyia remarca que si aquest reforç no era necessari s’havia d’haver explicitat al plec de bases. Andbus va recórrer en solitari l’adjudicació del concurs de les noves línies d’autobús nacional.
Quant al transport escolar, l’adjudicació a Autocars Nadal va ser recorreguda per set de les companyies que van participar en el concurs. El Govern també hi va donar resposta negativa i, a hores d’ara, encara no s’ha decidit si acabarà a la Batllia. En aquest cas, però, la decisió és més complicada ja que la concessió només és per cinc anys i, a més, s’han de posar d’acord set empreses diferents.

 

Andbus
portarà
l'adjudicació
de
línies d'autobús
d'autobús
justícia
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic