Diari digital d'Andorra Bondia
Els usuaris de l’app creuen que la policia és altament efectiva a la capital.
Els usuaris de l’app creuen que la policia és altament efectiva a la capital.

Andorra la Vella, la ciutat més segura del món com a destinació de viatges


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Andorra la Vella és la ciutat més segura del món a l’hora de fer un viatge turístic, amb quasi un 89% d’índex de seguretat, segons indica l’aplicació per a mòbil SafeAround. Es tracta d’una app que permet viatjar de manera més segura, ja que conté mapejos de les zones urbanes perilloses en les principals ciutats del món i quins són els itineraris més ràpids i segurs. També permet rebre diverses alertes i proporciona els números d’emergències de més de 80 ciutats del món. Per establir els índexs de seguretat de ciutats i països, l’aplicació té en compte les dades públiques oficials i n’afegeix d’altres relacionades amb accidents de trànsit, atracaments o robatoris.

Són diversos els aspectes que SafeAround té en compte a l’hora d’establir què fa de la capital del Principat la ciutat més segura. Pel que fa al risc de carteristes, per exemple, es considera que és baix i que només prenent algunes precaucions simples es minimitzaran les possibilitats de ser robat. Quant al risc d’atracaments i segrestos, també es constata que la incidència és molt baixa.

Una altra de les qüestions que es posa en relleu és que no hi ha pràcticament estafadors a la capital, del tipus estafadors, tot i que cal ser previngut, s’aconsella. El transport és un altre dels ítems que es té en compte, i tot i que es ressenya que hi pot haver alguns riscos  naturals ocasionals, com ara les allaus a l’hivern, la puntuació és baixa pel que fa al perill. El risc de terrorisme és igualment baix o nul, ja que el país no ha patit atacs terroristes. A més, des de l’aplicació s’assenyala que la ciutat és molt segura, sobretot per a les dones que viatgen. Precisament, la seguretat és un dels punts forts sobre el quals s’ha de construir la Marca Andorra, com insisteix el seu president, Pere Augé.

Després d’Andorra la Vella, les ciutats amb un índex més alt de seguretat són Zuric, amb un 86%, i les Cascades del Niàgara, amb un 86,3%. Quant als països, els més segurs per viatjar amb tranquil·litat són Islàndia, Dinamarca i Nova Zelanda. 

andorra la vella
la ciutat més segura del món com a destinació de viatges
Comentaris: 3

Comentaris

Precisament això és un dels pilars de l'atractiu turístic d'Andorra que hem de vendre !! Hem de fer potent bandera per atraure un target públic de qualitat a Andorra. Nomès hem de veure que passa al nostre entorn o anar-nos a passejar per alguna de les ciutats més emblemàtiques del vell continent per adonar-se amb fermesa que tenim un fort avantatge competitiu i que sens dubte hem d'aprofitar de forma contundent.
No puc estar mes d’acord !!
Impresionant article sobre una app. Que te 1000 descàrregues. Wow, professionalitat i rigor.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic