Diari digital d'Andorra Bondia
Andorra Telecom millora de l’oferta mòbil amb tres nous forfets amb ‘roaming’ inclòs
Andorra Telecom millora de l’oferta mòbil amb tres nous forfets amb ‘roaming’ inclòs

Andorra Telecom millora de l’oferta mòbil amb tres nous forfets amb ‘roaming’ inclòs


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Amb la voluntat de simplificar el catàleg de forfets existent i d’incloure noves prestacions per als usuaris, Andorra Telecom ha renovat i millorat la seva oferta de telefonia mòbil, millora que se centra principalment en l’increment de dades mòbils i en el llançament de nous forfets que ja inclouen roaming a Espanya, França i Portugal.
Així ho va explicar ahir el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, que va precisar que els canvis en l’oferta, que estaran disponibles a partir del primer de desembre vinent,  es porten a terme després de constatar que els clients “cada vegada necessiten i fan servir més dades”, l’increment també del consum de dades en itinerància després de la primera reducció de tarifes i la creació del forfet roaming, així com els canvis i millora en les xarxes de telefonia (tant 3G com 4G).
D’aquesta manera, la companyia crea tres forfets amb roaming inclòs a Espanya, França i Portugal, i tots amb tarifa plana nacional i d’SMS. El Mobiland 35, amb 100 minuts de trucades internacionals, ofereix fins a 6GB de dades, la meitat de les quals es podran consumir en els països abans citats. El Mobiland 59, amb 600 minuts internacionals, permet fins a 10 GB de dades, amb la possibilitat també de consumir-ne 5 GB a Espanya, França o Portugal. Finalment, el Mobiland 79, amb 1.500 minuts de trucades internacionals, ofereix 16 GB de dades. En tots tres casos, si s’esgoten les dades a l’estranger, s’aplicarà la tarifa de 0,05 euros/MB; i, si s’esgoten al país, igual com fins ara, no es pagarà, però es reduirà la velocitat de navegació. Quant a les trucades, si s’esgoten els minuts disponibles, s’aplicarien les tarifes vigents en cada cas.
Casadevall, que va precisar que naturalment les dades que no es consumeixin en itinerància es podran consumir al país, va destacar que amb aquesta oferta ja no serà necessari que els ciutadans del país tinguin també una targeta d’un operador dels països veïns, i va remarcar que, amb les 3GB que ofereix el Mobilad 35 per consumir a fora, “ja es pot fer alguna cosa més que consultar el correu o enviar whatsapps”.
Pel que fa al Mobiland 99 es dupliquen les dades, que passen de 10 a 20GB, la meitat de les quals per poder consumir a Espanya, França i Portugal.
Quant als forfets més d’àmbit nacional (els Mobiland 15, 29, 49 i 60) veuen multiplicades la seva oferta de dades, el 29 passa d’1GB a 4 GB i, el 49, de 2GB a 8 GB, per exemple, i també el nombre de minuts de trucades tant nacionals com internacionals.
A més a més, Casadevall, que va remarcar el fet que tota aquesta nova oferta es pugui gestionar directament a la web o a l’app de la companyia, va destacar la creació del nou forfet Mobiland 17, amb 2 GB de dades, però sense minuts en trucades, pensat per als més joves, que sí que consumeixen dades, però no fan massa trucades.
Així mateix, i com a producte complementari, Andorra Telecom posa a disposició dels client l’opció d’adquirir, de forma puntual, si un mes s’han esgotat les dades, 200 MB de dades suplementàries per 2 euros, i millora també, en preu o en volum, el forfet de dades.

Andorra Telecom
forfets
'roaming'
oferta
mòbil
Carles Casadevall
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic