Diari digital d'Andorra Bondia
Judith Pallarés.
Judith Pallarés.

Aprovat un crèdit horari extra per assistir a les reunions de treball


Escrit per: 
Redacció

El consell de ministres va aprovar, a proposta de la titular de la cartera de Funció Pública, Judith Pallarés, un crèdit horari de cinquanta hores mensuals entre els membres del comitè executiu de cadascuna de les associacions i sindicats representatius dels empleats de l’Administració General.
A més, també es va aprovar un crèdit horari extraordinari destinat exclusivament a les reunions que es duran a terme cada quinze dies per participar en el procés de modificació dels reglaments i dels treballs legislatius durant l’any 2020.
Aquestes hores extraordinàries comptaran com a hores de treball i deslliuraran als membres representants que hi assisteixin.
Pel que fa al crèdit horari de cinquanta hores mensuals, en el cas que en un mateix departament hi hagi més d’un sindicat, el crèdit horari de les cinquanta hores s’haurà de repartir entre els representants de les diverses organitzacions sindicals.
La disponibilitat horària inclou les reunions dels representants d’aquestes associacions amb representants de la secretaria d’Estat de Funció Pública o el Govern o els viatges que puguin realitzar a l’estranger en tant que representants d’empleats.
Les hores no realitzades un mes no poden acumular-se en mesos posteriors.
Finalment, quan es 
constitueixin els diferents òrgans establerts per llei, els membres representants designats pels Sindicats també seran deslliurats del seu servei laboral i les hores que estiguin referides a les comissions no es descomptaran del crèdit horarisindical.

 

 

 

treballadors públics
sindicats
Administració
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic