Diari digital d'Andorra Bondia
Michael Christner i Josep Saravia van presentar el nou web d’Assandca.
Michael Christner i Josep Saravia van presentar el nou web d’Assandca.

Assandca estrena un nou web per donar a conèixer tots els serveis que ofereix


Escrit per: 
M.P.A./ Foto: Agències

L’Associació andorrana contra el càncer (Assandca) ha estrenat un nou web amb la finalitat de donar “més visibilitat” a l’entitat i una imatge “més fidedigna” de la mateixa, així com donar a conèixer el ventall de serveis que ofereix. D’aquesta manera, el seu president, Josep Saravia, va presentar ahir el nou portal. Vall Banc ha finançat el projecte amb l’aportació de 4.000 euros, el 30% dels quals procedeixen de donacions fetes pels membres del consell d’administració de l’entitat bancària. Així ho va anunciar el CEO de Vall Banc, Michael Christner, qui va manifestar que amb aquest nou web “esperem que l’accés a la informació sobre el càncer sigui més àgil i eficaç”.  

Segons Saravia, el web està enfocat en tres eixos: divulgar la malaltia, promocionar el voluntariat i mostrar totes les accions que es porten a terme. “La intenció és que tothom ens pugui conèixer d’una forma tangible”, va remarcar. D’altra banda, respecte a la pàgina que fins ara tenia l’associació, el seu president va destacar que ara hi ha un apartat nou, el de preguntes freqüents, en el qual apareixen disset qüestions que recullen les inquietuds més habituals dels ciutadans sobre la malaltia del càncer, les prestacions que cobreix la CASS en cas de patir-la, o bé on es poden rebre els tractaments mèdics a França i Espanya, entre d’altres. Saravia també va manifestar que donat aquest pas, considerat prioritari, estudiaran de quina manera poden fer servir les xarxes socials de cara a la divulgació, però va assenyalar que havien consultat l’ús que en feia l’Associació espanyola contra el càncer i els van dir que sobretot les feien servir com a “suport”, ja que el llençament de les campanyes el fan des del web. 
 
Xifres del 2018
Entre els serveis que dóna Assandca, hi ha el del transport gratuït de pacients que s’hagin de desplaçar a Barcelona per rebre tractament oncològic. De gener a octubre s’hi han acollit 33 malalts. Pel que fa al programa d’allotjament, de moment enguany s’hi han beneficiat quatre famílies acollides als pisos de la Fundació Jubert i Figueres i una altra al pis de la Fundació Aedopat. A més, s’han procurat altres recursos, com el cas d’una persona allotjada en una residència i dues en una hostatgeria perquè no disposaven de l’acompanyant indispensable per ser acollides per la Fundació. Quant a l’activitat física solidària, hi participen entre dotze i quinze persones; i a les classes de ioga adaptat, sis o set usuaris.

ASSANDCA
estrena
web
serveis
Número de vots: 301
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic