Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i la directora de Medi Ambient, Sílvia Ferrer, van presentar el projecte d'economia circular.
La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i la directora de Medi Ambient, Sílvia Ferrer, van presentar el projecte d'economia circular.

Campanya de comunicació per sensibilitzar sobre l'economia circular


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

El consell de ministres ha aprovat l’adjudicació definitiva per a la realització dels treballs de disseny i producció d’una campanya de comunicació per sensibilitzar i explicar a la ciutadania la llei d’economia circular, que es troba a tràmit parlamentari. El concurs públic ha recaigut a l’empresa Naona Serveis per un import de 19.370 euros.

Segons ha detallat el ministre portaveu, Eric Jover, l’objectiu de l'adjudicació és impulsar una campanya de conscienciació ciutadana per generar un impacte mediàtic positiu per poder sensibilitzar, conscienciar i informar a les persones sobre l’economia circular, tant des del punt de vist global com sobre el que preveu el projecte de llei d’economia circular, actualment en tràmit parlamentari. Cal tenir en compte que el projecte de llei té una implicació directa sobre la vida quotidiana de la ciutadania com ara amb l’eliminació dels plàstics d’un sol ús.

Els públics objectius són, per una banda, la ciutadania en general (considerant la gent gran, els joves, les famílies, etcètera) i per altra banda els diferents sectors econòmics concernits en el projecte de llei d’economia circular: turisme i restauració, construcció i comerç.

Cal recordar que el projecte de llei d’economia circular té per objectiu crear el marc i les estructures necessaris per avançar cap a l’economia circular promovent un consum de béns i serveis més sostenible; establint una política de gestió de residus amb l’objectiu de reduir-ne la generació i augmentar el reciclatge i potenciar l’economia circular en els principals sectors productius del país, amb una forta implicació de l’administració pública.

campanya
comunicació
sensibilitzar
economia
circular

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte