Diari digital d'Andorra Bondia
Un dels establiments participant en una edició anterior de les jornades.
Un dels establiments participant en una edició anterior de les jornades.

Catorze restaurants participen a les 13es Jornades de Cuina de Tardor de la Massana


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

El Comú de la Massana i els restaurants de la parròquia han organitzat de nou les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons, que ja arriben a la seva tretzena edició. “Tot i la incertesa del context actual vam decidir continuar promocionant el sector de la restauració en un moment en que ho necessita més que mai", explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, que remarca que "els establiments de la parròquia compleixen totes les mesures de seguretat sanitària" i recorda "la conveniència de fer la reserva prèvia, d’un màxim de cinc comensals”.

“L’objectiu de les jornades és promocionar els restaurants de la parròquia en temporada baixa, es tracta d’oferir un al·licient tant al públic local com als turistes per provar la gastronomia local”, afirma Garrallà, que felicita els establiments participants per la varietat i qualitat dels seus menús. Els protagonistes dels plats són els bolets, la carbassa, el codony i altres hortalisses i fruïts de la tardor. Així, entre les propostes se'n poden trobar de tan suggeridores com “ous trencats amb bolets, pernil ibèric i tòfona” o “pake bowl amb carbassa confitada, quinoa, magrana, col Kale, nous  pacanes i vinagreta amb mel de maracujà. Els preus dels menús oscil·len entre els 13 i els 30 euros tot i que en aquesta ocasió alguns restaurants ofereixen la possibilitat d’agafar només un plat, a partir dels 5,95 euros.

Una de les novetats d’aquesta edició és que per una despesa superior als 30 euros en menús de la Massana Fogons, el Comú de la Massana lliurarà un val de compra de 5 euros, que es podrà bescanviar fins el 31 de desembre als bars i restaurants de la parròquia adherits a la campanya promocional. És a dir, els vals es poden recollir a l’Oficina de Turisme durant el període en que duren les jornades, del 15 al 31 d’octubre, però es podran gastar fins al 31 de desembre.

Garrallà ha destacat que durant la campanya de promoció comercial, que es va encetar a principis de setembre, "hem comprovat que quan hi ha vals de descompte el públic respon molt bé", motiu pel qual "hem decidit fer una campanya de vals específica per als restaurants, ja que considerem que pot ser un bon al·licient perquè tant el públic local com els turistes es decideixin a provar els menús”. El conseller també recorda que molts restaurants massanencs ofereixen la possibilitat de lliurament a domicili o d’emportar-se els menús a casa.

En aquesta tretzena edició de les jornades hi participen catorze establiments, el mateix nombre que l'any passat. Els restaurants participants són la Borda Raubert, Tequilando mexicà-fusió, Hostal Palanques, el Racó dels Amics, Angelo Pizzeria Restaurant, Malandra, la Borda de l’Avi, la Minjadora del Sinquede, la Bordeta del Poble, Surf Pizza, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Borda Eulari i Borda Vella Casa Palés.

catorze
restaurants
participen
13es Jornades de Cuina de Tardor
Massana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte