Diari digital d'Andorra Bondia
El despatx central de la policia.
El despatx central de la policia.

Cinc persones, candidates a comissari de policia, quatre dones i un home


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

El termini de presentació de candidatures d'oposició per cobrir una nova plaça de comissari de policia finalitzava avui. Segons ha recordat el mateix cos en un comunicat., el total de candidats que s'han presentat és de cinc persones, quatre dones i un home.

El ministeri de Justícia i Interior va publicar la convocatòria de l’edicte el passat 12 de maig. Ara, els cinc candidats admesos al procés de selecció hauran de superar també diverses proves, entre elles les mèdiques, les pròpies d'oposició que seran escrites i orals, les psicotècniques, i les físiques.
 
Serà seleccionada la persona que obtingui la millor qualificació global de les proves realitzades, que haurà de seguir una formació específica, que es realitzarà a "l'École Nationale Supérieure de Police" a Sant-Cyr-au-Mont-d’Or (França), d’acord amb el programa aprovat, que tindrà una durada aproximada de 2 anys. La previsió d’inici de la formació serà al setembre del 2021.

Una vegada el membre del Cos de Policia hagi finalitzat i superat el procés formatiu inicial, amb l'informe previ del director del Cos de Policia serà nomenat, seguint el procediment legalment establert, com a membre del cos de policia en període de prova, que tindrà una durada de 12 mesos.

candidats
policia
dones
home
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic