Diari digital d'Andorra Bondia
Andorra la Vella, la Massana, Canillo i el Pas de la Casa acolliran el curs.
Andorra la Vella, la Massana, Canillo i el Pas de la Casa acolliran el curs.

Curs per al personal de recepció dels allotjaments turístics


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El ministeri de Turisme, en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), Ski Andorra, Unió Hotelera d’Andorra (UHA) i Autèntics Hotels d’Andorra (AHA) i amb l’Associació d’Empreses d’Allotjaments Turístics (AEAT) impulsaran una formació gratuïta adreçada al personal de recepció dels allotjaments turístics. 

El curs d’atenció al públic i d’informació turística s’impartirà entre el 10 i el 18 de desembre,  coincidint amb un període de baixa ocupació als allotjaments turístics. Les sessions tindran una durada de quatre hores, es faran sessions de matí i de tarda per facilitar la inscripció d’un màxim de treballadors. Les formacions es duran a terme a Andorra la Vella, el 10 i el 18 de desembre, a la Massana, l’11 de desembre, a Canillo, el 12 de desembre i al Pas de la Casa, el 17 de desembre. La capacitat de les sessions formatives és d’un mínim de 10 i un màxim de 30 persones per sessió. El contingut del curs passa per la descripció i objectius del lloc de treball, abordant els codis de conducta, i com oferir una imatge d’excel·lència i qualitat, entre d’altres. També s’oferirà formació en les novetats de les estacions d’esquí, l’oferta turística d’Andorra i el Comerç al Principat.
El pressupost màxim estimat, a càrrec del ministeri de Turisme, és de 1.800 euros. La gestió del curs estarà a càrrec de la CCIS, que també prepararà el certificat final que es lliurarà a cada participant i s’ocuparà de difondre la convocatòria. A més, el ministeri de Cultura i Esports, oferirà als participants en aquest curs la possibilitat de visitar gratuïtament els principals museus públics d’Andorra.
D’altra banda, al novembre tindrà lloc la tercera edició del curs d’habilitació d’informador turístic d’Andorra. L’objectiu del curs és habilitar per a l’exercici d’informador turístic per guiar i informar els visitants sobre temàtiques culturals, naturals i d’oferta turística, dissenyar itineraris de visita ajustats als interessos i disponibilitats dels diferents perfils de visitants i activar habilitats comunicatives. Les despeses associades a aquesta formació, d’un import de 3.942,19 euros, s’assumiran a parts iguals entre el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i el de Turisme. Aquest curs, que és gratuït per als participants, s’impartirà entre el 4 i el 29 de novembre, de dilluns a divendres, al Centre de Formació d’Aixovall.

curs
personal
recepció
allotjaments turístics
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic