Diari digital d'Andorra Bondia
Uns joves en una de les activitats d’estiu.
Uns joves en una de les activitats d’estiu.

Dansa folklòrica, boxa, música i cuina, novetats a les activitats d’estiu


Escrit per: 
Redacció/Foto: E.C./ Comú de la Massana

L’oferta d’estiu del Comú de la Massana presenta una gran varietat de setmanes temàtiques i molt diferenciades entre infants i joves o renova les activitats. “La intenció és adaptar-nos al màxim als gustos dels nostres usuaris”, va explicar la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, que va remarcar la importància de separar l’oferta segons les edats, ja que les necessitats són molt diferents.
Pel que fa als infants nascuts entre el 2005 i el 2014, hi haurà 120 places setmanals als Esports d’Estiu i unes 25 places a cada setmana temàtica. En total, hi haurà al voltant de 1.500 places.
Els Esports d’Estiu continuen amb la seva vocació de fer que els infants passin unes vacances divertides i de garantir als pares un bon servei. Es potencien al màxim les activitats a l’aire lliure, amb diferents disciplines esportives, excursions i sortides.
Les setmanes temàtiques presenten enguany moltes novetats. En total, hi haurà tretze temes diferents per escollir. Les noves propostes són la dansa folklòrica, per aprendre danses d’arreu del món; del màster xef week, per descobrir els secrets de la cuina saludable; el music week, per viure la sensació d’estar en una banda de música; la boxa i full contact, pels que vulguin provar aquestes disciplines esportives; el teatre en anglès, que acabarà amb una representació;  el vòlei i l’handbol, dos esports que es combinaran matí i tarda; i també hi haurà una setmana de natura, que inclou dos dies de pernoctació al refugi del Parc Natural del Comapedrosa.
A més de tot això, es tornen a oferir setmanes temàtiques de bicicleta, tant de BMX com de descens. D’altra banda, també continuen les setmanes temàtiques d’esports de raqueta, de futbol i de rítmica.

#EstiuJove i #TotEsport
Pel que fa als joves a partir dels 12 anys, s’ha optat per una programació d’activitats dirigides de matí i activitats lliures a la tarda. Aquest estiu hi haurà dues possibilitats: #EstiuJove i #TotEsport.
La primera opció, #EstiuJove, ofereix diverses activitats per blocs. “Cada setmana hi haurà propostes diferents però, en aquest cas, hem fugit de les temàtiques concretes perquè volem que els joves tinguin diferents experiències”, explica Cusnir. Per exemple, la primera setmana hi haurà activitats tan variades com el paintball, l’escape room o una sortida a l’Aquopolis. En total, hi haurà divuit places per setmana, excepte la darrera, en què n’hi haurà deu, ja que hi ha programada una sortida de dos dies.
La segona opció, #TotEsport, està centrada en la bicicleta. Serà del 30 de juliol al 3 d’agost i hi haurà deu places per la modalitat de descens i deu més per BMX. En total, s’ofereixen al voltant de 500 places durant tot l’estiu.
Les inscripcions es poden fer  a partir del dilluns, 4 de juny, al servei de Tràmits del Comú. El Comú de la Massana disposa d’ajuts socials per a aquelles famílies que ho necessitin.

dansa
folklòrica
música
cuina
activitats
estiu
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic