Diari digital d'Andorra Bondia
Deficiències en el manteniment al pavelló esportiu de l’estadi comunal
Deficiències en el manteniment al pavelló esportiu de l’estadi comunal

Deficiències en el manteniment al pavelló esportiu de l’estadi comunal


Escrit per: 
M.S.C.

Que hi ha mancances en el manteniment del pavelló esportiu de l’estadi Comunal d’Andorra la Vella és una evidència. Zones que han de ser reparades, deficiències en la il·luminació i alguns problemes als vestidors en són alguns exemples. Segons ha pogut palesar aquest rotatiu, i així ho demostren les fotografies, hi ha diverses renovacions a fer a la zona de les grades, ja que hi ha cadires que estan trencades. També hi ha algun vidre trencat sense canviar i finestres que no tanquen bé. A més, tot i que a la zona de joc la llum és l’adequada, als passadissos i a l’exterior seria necessari reforçar-la. 
Els vestidors és on s’ha fet més èmfasi en la conservació. Tot i així hi ha problemes amb les dutxes i els desguassos, que fan mala olor. Quant a la neteja, la pista està en bon estat però les imatges també assenyalen que en alguns punts de l’equipament no s’actua com caldria. 
El Comú d’Andorra la Vella va dur a terme a mitjans del 2014 unes obres al pavelló esportiu de l’estadi Comunal. En aquell moment, la corporació va exposar que per poder disposar d’un espai més polivalent i per cobrir la supressió de l’envelat al parc Central a finals de l’estiu, es procedia a desmuntar el parquet del sòl de l’equipament, que estava en bastant mal estat i requeria una despesa important de manteniment. Així es va transformar la superfície de joc en una pista pavimentada d’aglomerat polit amb ciment, que es va netejar i repintar especialment per a la pràctica d’esports com l’hoquei i el patinatge artístic. Aquest fet va comportar aleshores les queixes de l’Hoquei Club. El Comú tenia previst igualment que en aquest espai s’hi poguessin realitzar tots els esdeveniments que fins llavors havien tingut  lloc, al llarg de l’any, a l’envelat del parc Central.

deficiències
pavelló esportiu
Estadi Comunal
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic