Diari digital d'Andorra Bondia
 La ministra d'Educació, Esther Vilarrubla, amb el el CEO de Planeta Formació i Universitats, Carlos Giménez, en la presentació de la Universitat Carlemany.
La ministra d'Educació, Esther Vilarrubla, amb el el CEO de Planeta Formació i Universitats, Carlos Giménez, en la presentació de la Universitat Carlemany.

Educació aprova la creació d'un bàtxelor en planificació de ciutats intel·ligents


Escrit per: 
Redacció / Foto: F. Santana

El Consell de Ministres ha aprovatel decret de creació del bàtxelor d’especialització en planificació i gestió de ciutats intel·ligents que pretén impartir la Universitat Carlemany, el nou centre superior que impulsa el grup Planeta.

El bàtxelor, que que haurà de ser acreditat favorablement per l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior (AQUA) i després aprovat pel Govern, formarà professionals en l’aplicació de mètodes i instrumentsd’anàlisi, planificació i gestió territorial, explorant les eines que ofereixen les novestecnologies i la revolució digital i aplicant els principis de ciutats sostenibles, inclusives i resilients. Així, els qui cursin els estudis seran professionals capaços de desenvolupar les activitats pròpies d’especialistes en els estudis urbans i territorials, des de la perspectiva dels anomenats Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Aquest títol de bàtxelor té una càrrega de treball d’un mínim de 60 crèdits europeus distribuïts en un curs acadèmic de dos semestres. La creació d’aquests estudis especialitzats en planificació i gestió de ciutats intel·ligents s’ha creat a proposta de la Universitat Carlemany.

educació
bàtxelor
ciutats
intel·ligents
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic