Diari digital d'Andorra Bondia
Seu de l’Institut d’Estudis Andorrans.
Seu de l’Institut d’Estudis Andorrans.

El Centre d’Estudis Europeus serà una realitat l’any que ve


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

La memòria del projecte de pressupost de l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA) per al 2020 té una partida de 47. 526,66 euros per al nou Centre d’Estudis Europeus. La majoria d’aquests diners, 37.526,66 euros, anirà destinada a despeses de personal del nou centre, mentre que els 10.000 euros restants seran per a despeses de consum i béns corrents del nou centre.  

En l’explicació de la mateixa, s’explica que la situació internacional d’Andorra passa per assolir un acord d’associació amb la Unió Europea (UE). Així, a les negociacions de caràcter polític que porta a terme el Govern, cal afegir-hi estudis de caràcter econòmic, social i de coneixement d’Europa. La idea de crear un Centre d’Estudis Europeus s’emmarca en aquesta línia de treballar conjuntament amb el Govern en relació amb la UE. 
Aquest centre haurà de treballar de manera coordinada amb la secretaria d’Estat d’Afers Europeus, fent estudis que ajudin a la negociació i complementin tots aquells aspectes que permetin tenir un millor coneixement de la realitat europea. 

Centre d’Estudis Europeus
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic