Diari digital d'Andorra Bondia
Un instant de l’espectacle que el Cirque du Soleil va oferir l’estiu passat al país.
Un instant de l’espectacle que el Cirque du Soleil va oferir l’estiu passat al país.

El Cirque du Soleil s’ajorna fins al 2021 per la crisi de la Covid-19


Escrit per: 
Meritxell Prat / Foto: Agències

L’espectacle del Cirque du Soleil d’aquest estiu es posposarà fins a l’estiu de l’any que ve. Així en va informar ahir Andorra Turisme en un comunicat en el qual s’explica que la companyia canadenca ha manifestat que amb les condicions actuals no compta amb els recursos humans necessaris per oferir un espectacle amb garanties. Vista la complexitat d’aquest tipus d’espectacles troben impossible, en la situació d’aturada actual i tenint en compte els terminis d’execució d’aquest projecte, garantir els assajos dels artistes, tant pel que fa a qualitat com a la seguretat dels mateixos. A més, tampoc es disposa de temps suficient per realitzar tots els ajustos escènics: vestuaris, enregistraments i adaptacions musicals, proves de llum i creació de decorats. 

A hores d’ara, la voluntat tant d’Andorra Turisme com del Cirque du Soleil és focalitzar els esforços en l’edició del 2021, tot aprofitant la feina realitzada fins ara, amb l’objectiu d’enllestir-la i avançar les dates de comunicació de l’espectacle a partir de la pròxima temporada d’hivern. Així, s’ha acordat reconduir el contracte i disposar de dos espectacles els anys 2021 i 2022. “Vam insistir fins a l’últim moment per poder-lo mantenir, sobretot per l’impacte negatiu que pot suposar anímicament i per l’oferta de turistes, que necessitarem més que mai, però amb la situació que estem és impossible”, va reconèixer el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, que va indicar, també, que un primer moment la companyia els havia proposat fer l’espectacle al novembre. “Ja és un període fred i no vocacional. Portar 5.000 persones un dimarts de novembre, no entrava en consideració. A més, manteníem l’interrogant de si seria possible o no. I com que bona part de la feina està feta i l’espectacle pràcticament definit, vam veure que l’única opció era l’any que ve en les mateixes dates”. 
La crisi del coronavirus també ha fet que Andorra Turisme hagi replantejat completament l’estratègia turística de cara a la campanya d’estiu. Amb relació a aquests mercats, s’ha acordat centrar els esforços en els de proximitat, Espanya i França, ja que s’entén que seran aquests dos mercats els més permeables a la comunicació i també es considera que els esforços seran més rendibles. “No podem aventurar-nos a fer una previsió de la davallada que es pot produir de turistes. Estem mirant de mantenir les oportunitats de portar turistes pel pes que té en l’economia el turisme”, va admetre Budzaku.
Quant al missatge de campanya, s’està treballant en un de nou adaptat a la situació actual i que tindrà com a objectiu captar l’interès del possible visitant d’una manera clara, empàtica i sempre amb un to positiu. A més, conjuntament amb les agències de mitjans amb les quals es treballa es farà una adaptació dels suports de comunicació per ser més eficients d’acord amb els canvis de consum que puguin experimentar els clients.

espectacle
cirque du soleil
estiu
2021
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic