Diari digital d'Andorra Bondia
El moment de la signatura del conveni de col·laboració aquest dijous
El moment de la signatura del conveni de col·laboració aquest dijous

El Club Moto-Neu d'Andorra col·laborarà de manera voluntària i lliure amb Salvaments i Protecció Civil


Escrit per: 
Redacció

El conveni de col·laboració entre els departaments de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DPEIS), i de Protecció Civil i Gestió d’Emergències amb el Club Moto-Neu d’Andorra s'ha signat aquest dijous. Mitjançant el conveni, el Club Moto-Neu es compromet a col·laborar de manera voluntària, lliure i gratuïta amb els dos departaments en les tasques de recerca, rescat i salvament de persones en situació de risc com a conseqüència d’allaus, accidents en zones d’alta muntanya i espais naturals del país, així com qualsevol situació de crisi o catàstrofe natural que es pugui produir al Principat d’Andorra. 

La col·laboració entre el Club Moto-Neu i els dos departaments oficials, signada aquest dijous, es farà a través dels socis del club acreditats per part d’aquest darrer, els quals empraran a tal efecte les motos de neu i equipaments de la seva propietat, sense perjudici que puguin emprar també l’equipament facilitat pels departaments oficials de rescat. Les intervencions del Club Moto-Neu es faran sempre dins el marc organitzatiu i sota la direcció exclusiva del DPEIS i de Protecció Civil. Per la seva banda, els dos departaments proporcionaran gratuïtament la formació escaient als socis del Club Moto-Neu acreditats per dur a terme les tasques de suport encomanades. La instrucció serà en l’àmbit dels primers auxilis i dels riscos naturals. 

El conveni l'han signat el director del departament de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Recasens; el director del departament de Protecció Civil, Francesc Areny; i el president del Club Moto-Neu d’Andorra, Antoni Llorens.

 

Moto-Neu
Salvaments
Protecció
Civil
conveni
signatura
bombers
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic