Diari digital d'Andorra Bondia
La piscina dels Serradells.
La piscina dels Serradells.

El comú d’Andorra la Vella destina 380.000 euros a subvencionar programes esportius


Escrit per: 
Agències

Les entitats que duguin a terme programes esportius a Andorra la Vella poden sol·licitar a partir d'aquest dijous i fins el proper 26 de setembre les subvencions que ofereix el comú d'Andorra la Vella. La partida, de 380.000 euros, un 5,12% més respecte a l'any passat, es divideix en cinc programes diferents, en funció de l'activitat que duguin a terme a la parròquia els clubs esportius, les seccions d’acció esportiva i les agrupacions esportives sense ànim de lucre.

El comú d'Andorra la Vella ha obert la convocatòria d'ajuts per a les entitats que duguin a terme activitats esportives que incideixin en la creació i l'enfortiment de l'esport de base, el suport a l'esport de competició i les xarxes associatives en el món de l'esport a través de la difusió de les diverses formes d'activitat física i esportiva i a les entitats que es dediquin a la integració social per mitjà de l'esport.

La convocatòria de subvencions de lliure concurrència de la temporada esportiva 2018-2019 subvencionarà cinc entitats amb una partida de 380.000 euros, un 5,12% més que l’any passat. Poden sol·licitar la subvenció els clubs esportius, les seccions d’acció esportiva i les agrupacions esportives sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre Comunal d’Associacions d’Andorra la Vella i realitzin la seva activitat a la parròquia.

La convocatòria d’ajudes s’adreça a cinc programes diferents, ja siguin per a la promoció de l’esport en edat escolar i esport jove, la promoció de l’activitat física i l’esport en sectors socials amb característiques especials, l’organització d’activitats esportives puntuals i/o temporals, la formació de tècnics i directors esportius i les activitats esportives en període de vacances escolars. Les entitats interessades poden inscriure’s fins al 26 de setembre.

Comú
andorra la vella
destina
380.000 euros
subvencionar
programes esportius
Número de vots: 333
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic