Diari digital d'Andorra Bondia
El Comú de Canillo també ha pres mesures.
El Comú de Canillo també ha pres mesures.

El Comú de Canillo també paralitza la facturació d'impostos i taxes per la crisi sanitària pel Covid-19


Escrit per: 
V. D.

El Comú de Canillo també es solidaritza i acaba d'anunciar un seguit de mesures excepcionals per ajudar a la ciutadania a pal·liar els efectes de l'aturada de l'activitat degut a l'emergència sanitària. Per tant, han decidit no iniciar cap procediment per a realitzar la facturació de cap impost ni taxa mentre estiguin en vigor les mesures contra el Covid-19. També s'ha aturat la facturació mensual com l'escola bressol l'esplai i es retornarà la part proporcional de l'import corresponent als dies que no s'ha donat el servei del mes de març.

Els pàrquings coberts es continuaran facturant mensualment el servei dels abonaments. Des que van entrar les mesures de confinament no es cobren els pàrquings exteriors ni l'aparcament en zona blava. Per els tràmits del Comú de Canillo, donat que continua obert, tots els tràmits que els ciutadans segueixen fent es continuen cobrant.

El Comú de Canillo està analitzant les possibles mesures d'ajornament i fraccionament dels impostos que són competència seva. Respecte als cursos online, com les classes d'anglès que abans de l'inici del confinament eren presencials, no es cobraran mentre duri l'obligació de quedar-se a casa.

En referència a les subvencions als clubs esportius, entitats culturals o associacions de pares es realitzaran les transferències de manera immediata per millorar la seva liquiditat i garantir que puguin realitzar el pagament de les nòmines dels seus treballadors.

Per la seva banda, es durà a terme el pagament per avançat de les factures rebudes als proveïdors del Comú de Canillo per garantir que les empreses tinguin liquiditat per afrontar les dificultats generades per la situació actual.

Mentrestant, el Cònsol Major de Canillo, Francesc Camp, agraeix l'esforç i dedicació dels organismes públics i privats implicats en la gestió d'aquesta emergència sanitària i envia el missatge de quedar-se a casa com a mesura més efectiva per acabar amb aquesta pandèmia.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic