Diari digital d'Andorra Bondia
Una reunió anterior de la Taula Nacional de l’Habitatge.
Una reunió anterior de la Taula Nacional de l’Habitatge.

El Fòrum Nacional de la Joventut i l’ACU se sumen a la Taula d’habitatge


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El Fòrum Nacional de la Joventut (FNJA) i l’Associació Andorrana de Consumidors i Usuaris (ACU) s’incorporen com a nous membres de la Taula Nacional de l’Habitatge després que el Govern n’hagi modificat el reglament perquè s’hi puguin sumar com participants un representant de cada una d’aquestes entitats, segons ha informat l’executiu. 

La Taula Nacional de l’Habitatge es va constituir oficialment el juliol del 2019 recollint i consolidant tota la feina feta fins al moment per la Comissió Nacional de l’Habitatge. Així, el seu objectiu principal és contribuir al diagnòstic de la situació, al disseny de propostes adreçades a la millora i fer el seguiment de les actuacions que s’emprenguin en matèria d’habitatge.

Aquest organisme està format per alts representants del Govern i dels comuns, el Raonador del Ciutadà i compta també amb representants d’Andorran Banking, l’Associació de Propietaris de Béns Immobles, l’Associació de Contractistes d’Obra d’Andorra (Acoda), el Col·legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA), l’Associació d’Empreses d’Allotjament Turístic, Càritas Andorrana i el Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra (COA), als quals se sumen els del FNJA i l’ACU.

D’altra banda, i amb l’objectiu de “facilitar l’accés ciutadà per fer qualsevol consulta, potenciant l’eficiència i concentrant els tràmits prop de l’administratiu si fos necessari”, el Govern ha informat que l’Oficina de l’Habitatge, ubicada a Casa Motxilla a la placeta Sant Esteve d’Andorra la Vella, es traslladarà a partir de l’1 de març al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu.

L’oficina va començar a funcionar el 25 de febrer del 2020 per resoldre els dubtes de la ciutadania en qüestions relatives a l’habitatge, i va tancar l’any passat amb un total de 440 consultes ateses ja fos de manera presencial, telefònica o per correu electrònic.

Fòrum Nacional de la Joventut
L’ACU
sumen
Taula d’habitatge
Taula Nacional de l'Habitatge
Habitatge
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic