Diari digital d'Andorra Bondia
Les obres per embellir la part alta de la parròquia van arrencar el mes de novembre i s'espera que estiguin enllestides passat l'estiu de l'any que ve.
Les obres per embellir la part alta de la parròquia van arrencar el mes de novembre i s'espera que estiguin enllestides passat l'estiu de l'any que ve.

El Govern declara el projecte Caldes d'interès nacional


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

La remodelació de la part alta d'Escaldes-Engordany ha estat declarada com a projecte d'interès nacional per part del Govern, segons recull l'edicte publicat avui al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) que atorga aquesta declaració a la intervenció 'L'aigua i la forma a l'Espai Caldes, passeig del riu entre la placeta del Madriu i la plaça santa Anna, incloent-hi la plaça dels Safarejos i la font del Roc del Metge'.

El Govern destaca que s'aprova aquesta declaració "vistes les característiques i les destinacions del projecte Caldes", que consisteix a construir un itinerari per a la circulació de vianants, en un recorregut d'uns 170 metres de longitud, aproximadament, sobre el marge esquerre del riu Valira d'Orient, entre la placeta del Madriu i la plaça santa Anna; i també que l'itinerari de vianants al llarg del tram del projecte podrà ser considerat un recorregut per a un museu a l'aire lliure perquè es dotarà d'escultures i formes artístiques, totes elles relacionades amb l'aigua.

Cal recordar que poden ser declarats d'interès nacional projectes que es destinin a la construcció d'infraestructures viàries i de comunicació, a l'execució de la política hidràulica, de sanejament i energètica, a la lluita contra la contaminació i a la protecció de la natura, i també a la dotació de serveis de caràcter sanitari, assistencial, de recerca i desenvolupament, d'innovació, educatiu, cultural, administratiu, de seguretat i protecció civil. En aquest cas, es té en compte que el projecte Caldes s'emmarca en la construcció d'infraestructures viàries i en la dotació de serveis de caràcter cultural.

Caldes

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Quina manera de despilfarrar calers, en tubs que es petaran amb el fred i susceptibles a la corrosió etc, nosaltres paguem i vosaltres feu bajanades! Espero que hagin calculat el cost del manteniment (que serà afegit al cost de l'obrta). No heu après res amb ArtAlRoc, goteres, humitat ...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte