Diari digital d'Andorra Bondia
El Govern haurà d'indemnitzar amb 16.600 euros una treballadora amb deu anys d'antiguitat acomiadada mentre era de baixa.
El Govern haurà d'indemnitzar amb 16.600 euros una treballadora amb deu anys d'antiguitat acomiadada mentre era de baixa.

El Govern perd un recurs i ha d’indemnitzar una eventual


Escrit per: 
Redacció

La sala civil del Tribunal Superior de Justícia ha desestimat un recurs del Govern d’Andorra contra la sentència que l’obliga a pagar, en concepte d’indemnització per acomiadament de forma indeguda, uns 16.666 euros. Es tracta d’una dona que va treballar durant deu anys per al Govern, primer com a operadora telefònica de bombers i després per cobrir una plaça vacant d’una administrativa del Departament de Duana. La dona va rebre la comunicació de la suspensió del contracte mentre es trobava de baixa mèdica i, per això, i perquè volia reclamar la indemnització per acomiadament improcedent, i la de vacances i paga extraordinària, va acudir a la Justícia, que li va donar la raó en primera instància, però el Govern ho va recórrer i ara el Superior torna a donar la raó a la treballadora. Tot i això el Tribunal Superior reconeix que es tracta d’una relació de treball “caracteritzada”, pel fet que ha treballat durant deu anys per al Govern i constata que hi ha una “certa confusió” per determinar la plaça realment ocupada per la treballadora, ja que va cobrir la d’una administrativa i després va ser coberta per una altra. Per tot això, el Superior ha decidit que el Govern ha de pagar la indemnització prevista i desestima el recurs presentat pel Govern, que també haurà de pagar les costes judicials.

Andorra
Tribunal Superior
Govern duana
16.666 euros
indemnització
eventual
Comentaris: 1

Comentaris

El meu cas es mol semblant però només amb una petita diferència , y no treballava en el Govern. Doncs el Tribunal Superior va donar raó a l' empresa. Conclusió encara estic de baixa però no cobro. El que es va passar té un nom: - tècnicament es duiu -PARCIALITAT JURÍDICA - linguagem de café - FAVOR JURÍDIC

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic