Diari digital d'Andorra Bondia
Una matrícula personalitzada.
Una matrícula personalitzada.

El Govern rep 330.000 euros per les plaques personalitzades


Escrit per: 
Pepa Gallego/Foto: Agències

El Govern ha rebut aproximadament uns 330.000 euros en concepte de les plaques o matrícules de vehicles personalitzades. Una xifra molt allunyada dels gairebé dos milions d’euros que va preveure l’executiu quan va aprovar la llei sobre aquestes matrícules especials, el juny del 2014. L’import correspon tant al pagament que s’ha de fer per reservar la matrícula com per l’atribució i el posterior manteniment. 
Tal com ja va informar ahir el BonDia, l’any passat va ser l’exercici amb més matrícules personalitzades donades d’alta. En total van ser 316. Des de l’executiu també s’informa que d’aquestes, 29 van ser plaques de vehicles de mobilitat elèctrica, les quals  tenen la gratuïtat en el concepte del cost d’atribució.
 Cal remarcar també que des de l’inici de l’aplicació de la llei, s’han denegat o resolt desfavorablement 56 matrícules per no complir els requisits de la Llei, com per exemple proposar una combinació contrària a la llei, o una combinació que pugui induir el públic a l’error, com per exemple proposar dos lletres O i combinades amb tres zeros (OO000) o també s’han denegat aquelles plaques que proposaven una marca registrada a Andorra com Tesla. 
Finalment, cal recordar que l’any passat va ser l’any que es van expedir més matrícules però també el que se’n van donar més de baixa, en total 21.

Govern
rep
euros
plaques
personalitzades
330.000
Comentaris: 1

Comentaris

Posar tots els a 300 € i ja veuràs com en uns mesos tenim mig país amb matrícuals personalitzades. I el bé que quedaria.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic