Diari digital d'Andorra Bondia

El grup de dones aposta per mancomunar serveis i unificar preus i tarifes


Escrit per: 
Redacció


El grup de dones per a la reflexió i l’acció va constatar ahir, mitjançant una nota, la necessitat que els comuns avancin cap a la mancomunació dels serveis i cap a la unificació de preus.

Desprès d’analitzar els diferents ajuts socials, subvencions i activitats, el grup de dones demana a les diferents administracions “que treballin conjuntament en la definició d’unes reglamentacions i criteris  comuns, ja que qualsevol persona ha de poder accedir a les prestacions i ajuts pertinents necessaris en igualtat de condicions, amb uns criteris unitaris  pel que fa a les possibilitats d’accedir-hi”.
El grup proposa també als comuns “que mancomunin sempre que els sigui possible la prestació de serveis a la tercera edat, una racionalització de la despesa que revertirà en una més amplia i millor atenció al col·lectiu de la tercera edat”.
Així mateix, l’entitat proposa “que les diferents corporacions estudiïn la possibilitat d’unificar preus i tarifes per tal de garantir la màxima igualtat als seus residents tot i mantenint les seves especificitats pel que fa a continguts”.
Finalment, el grup de dones per a la reflexió lamenta que “algunes activitats sovint resulten poc integradores pel que fa a la relació entre gèneres” i a la relació intergeneracional. En aquest sentit, el grup demana que es traballi en “la integració intergeneracional i l’aprofitament de l’experiència de la gent gran en àmbits com els de la participació en activitats de voluntariat, en activitats de tipus cívic, en consells consultius per barris o pobles”.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic