Diari digital d'Andorra Bondia
El SAAS vol externalitzar l’àmbit assistencial ambulatori de salut mental.
El SAAS vol externalitzar l’àmbit assistencial ambulatori de salut mental.

El lloguer de l’espai per al centre polivalent de salut mental i addiccions, a concurs


Escrit per: 
M. P. A. / Foto: BonDia

El SAAS comunica que “està estudiant la possibilitat d’arrendar espais destinats a ubicar diversos dispositius ambulatoris de salut mental”. Així comença l’edicte que es va publicar ahir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). En concret, des del SASS es cerquen uns espais que tinguin una superfície útil agregada de com a mínim 650 metres quadrats. Pel que fa a les característiques, es demana que estiguin disponibles les instal·lacions elèctriques, i tingui armaris de comunicació, xarxa de dades per equipaments dels lloc de treball i telèfon, punts de Wi-Fi, seguretat contra incendis, seguretat d’accessos i climatització amb regulació de temperatura independent per cada sala i unitats de tractament d’aire.

De les ofertes que es presentin, s’assenyala que el SAAS valorarà la proposta econòmica segons el preu del metre quadrat, la ubicació i proximitat de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, la durada de l’arrendament, el període de carència per a l’adequació de la infraestructura i l’estat d’adequació de la instal·lació respecte a les necessitats d’ús. Les persones físiques o jurídiques que estiguin interessades a presentar una proposta, l’han de fer arribar al SAAS  abans del termini de 7 dies naturals a comptar de la data de publicació d’aquest avís.

D’entrada, l’edicte fa pensar en el centre de salut mental i addiccions polivalent anunciat per la ministra de Salut, Helena Mas, fa un parell de setmanes. I més tenint en compte que justament aquest dimecres, la titular de Salut va apuntar que l’equipament estaria situat a la vora de l’hospital. Des del Govern s’ha confirmat que es tracta dels espais per a aquest centre. Segons Mas s’estava negociant amb la propietat del local. Caldrà veure, però, quantes i quines ofertes es presenten.

lloguer
Espai
Centre
salut mental
addiccions
Concurs

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte