Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la presentació del nou Carnet Jove de la Seu d’Urgell.
Un moment de la presentació del nou Carnet Jove de la Seu d’Urgell.

El nou Carnet Jove vol incloure més descomptes en l’àmbit local


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

La directora general de Joventut, Norma Pujol, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, van presentar ahir l’inici de l’expedició del nou Carnet Jove de la Seu d’Urgell i els resultats de la campanya inicial de captació de nous col·laboradors al municipi, en la seva fase de prova pilot. Ho van fer acompanyats del director general de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Cesc Poch; de la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas; i del director d’Àrea de Negoci Berguedà-Pirineus de CaixaBank, Jordi Porta.
Amb la posada en marxa del nou projecte impulsat per l’ACJ des de principis de juny, un total de set ajuntaments catalans han endegat una campanya de captació de nous avantatges i descomptes entre els comerços i empreses locals, i ara s’iniciarà la promoció del Carnet Jove entre el jovent del municipi. L’objectiu és oferir una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat per als joves, i  potenciar-ne l’ús en el dia a dia, especialment en aquells comerços i establiments locals que permetin un arrelament al municipi i un vincle amb el comerç de proximitat. La presentació del nou Carnet Jove marca el punt de partida per expedir els nous carnets, que inclouran el logotip de cadascun dels ajuntaments participants, mentre que la resta del plàstic mantindrà la mateixa estètica que el Carnet Jove d’abast nacional.
D’aquesta manera, els joves de la Seu d’Urgell que des d’avui decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove ja ho poden fer tot acudint a una de les oficines de CaixaBank del municipi, on rebran el nou plàstic. Per acreditar que resideixen a la població, ho podran fer mostrant el seu DNI, el certificat d’empadronament o bé algun altre document que constati el seu lloc de residència.
Per la seva banda, els joves que ja eren titulars i que, per tant, ja disposen del plàstic genèric del Carnet Jove, no caldrà que el renovin. Així mateix, properament disposaran de la nova imatge del Carnet Jove de la Seu d’Urgell al Carnet Jove Virtual que inclou l’app del Carnet Jove.
La presentació també va servir de tret de sortida a la campanya de comunicació local per tal de potenciar que més joves es facin el nou Carnet Jove municipal. Des de l’ajuntament es farà difusió de la iniciativa a través de les xarxes socials, de publicitat als mitjans de comunicació i de la distribució de díptics i pòsters als equipaments culturals i esportius. Així mateix, l’ajuntament enviarà una carta personalitzada a tots els joves del municipi per tal d’informar-los de la iniciativa.
L’objectiu, tal com va explicar la directora general de Joventut, Norma Pujol, és que el nou Carnet Jove de la Seu d’Urgell connecti el Carnet Jove, popularment conegut, amb el món local, i especialment amb el comerç i serveis de proximitat. “Amb aquest nou projecte volem fer una aposta decidida per convertir el Carnet Jove en una eina encara més útil pel dia a dia dels joves als seus municipis. I de retruc, posar un granet de sorra per fomentar l’arrelament dels joves als seus llocs de residència”, va afegir  la titular de Joventut.

Carnet Jove
descomptes
àmbit
local
incloure
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic