Diari digital d'Andorra Bondia

El parc natural de l’Alt Pirineu engega la campanya turística


Escrit per: 
Redacció


El parc natural de l’Alt Pirineu, situat entre el Pallars Sobirà i el nord de l’Alt Urgell, ha iniciat aquest juliol el desplegament de la campanya turística d’estiu, amb l’obertura de cinc punts d’informació a les principals valls del parc, la distribució de més de 45.000 fulletons informatius i l’organització d’un extens programa d’activitats adreçades als visitants.

L’objectiu és oferir un servei de qualitat i consolidar el paper del parc com a agent dinamitzador d’una activitat turística respectuosa amb l’entorn. La campanya parteix de dos eixos principals, un d’informació a l’usuari i l’altre de sensibilització i generació d’una oferta de lleure que enriqueixi l’estada.
L’actuació més destacada en matèria d’informació és l’obertura de cinc punts d’informació, al refugi del Fornet (vall d’Àneu),  a la vall de Cardós (Tavascan), a la vall Farrera (Araós), a la vall de Santa Magdalena (Montferrer) i a la vall de Siarb (Rubió). Aquests punts d’informació estaran oberts durant els mesos de juliol, agost, setembre i octubre, i ofereixen informació pràctica sobre itineraris, activitats, llocs d’interès i l’oferta turística de cada zona.
A banda dels punts d’informació atesos per personal del parc, també s’ha renovat el contingut dels 27 cartells informatius, que ofereixen una informació permanent accessible als visitants a qualsevol horari.
De manera complementària, el parc ha renovat o reeditat les publicacions informatives que es distribueixen tant des dels punts d’informació com des dels establiments turístics locals. En els dies entrants es repartiran més de 45.000 exemplars d’un mapa-guia general del parc, un llibret informatiu, un mapa-guia específic de la vall de Cardós i el nou programa d’activitats del parc.
Una de les actuacions més destacades és el nou programa de propostes per al segon semestre, que recull l’oferta de les excursions, xerrades, cursos i tallers que s’organitzen per l’estiu i bona part de la tardor. El programa inclou 19 activitats, repartides per les grans valls del parc.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic