Diari digital d'Andorra Bondia
El Pla Educatiu d’Entorn s’engega amb més de trenta actuacions
El Pla Educatiu d’Entorn s’engega amb més de trenta actuacions

El Pla Educatiu d’Entorn s’engega amb més de trenta actuacions


Escrit per: 
Redacció

La comissió representativa del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la Seu d’Urgell ha aprovat el projecte per aquest curs 2017-2018 que inclou més de 30 actuacions diferents en xarxa, adreçades a tota la població i a tota la comunitat educativa urgellenques, amb especial incidència a l’alumnat en risc d’exclusió. Aquestes actuacions tenen com a objectiu final afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i millorar la cohesió social de la ciutat. Val a dir que les activitats del PEE tenen com a llengua d’ús el català, sent una eina més d’inclusió.
De les més de 30 actuacions que hi ha programades per aquest curs cal destacar el projecte d’acompanyament educatiu per als alumnes de primària i de secundària; els tallers gratuïts per a famílies; les activitats d’intercanvi entre els diferents centres educatius de la Seu d’Urgell; activitats intergeneracionals; projectes d’aprenentatge i servei dels centres; l’Escola de Pares o l’excursió gratuïta al Parc de l’Alt Pirineu que realitzen tots els alumnes urgellencs de cinquè de primària. Des de la comissió representativa de la PEE, s’afirma que aquesta és una “programació oberta”, i que al llarg del curs es podran anar incorporant altres accions que puguin donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat.
Recordem que el Pla Educatiu d’Entorn està liderat pel Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, amb la implicació de tota la comunitat educativa de la nostra ciutat. La seva comissió representativa està formada per la inspecció educativa, la Regidoria d’Ensenyament, el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, les direccions dels centres educatius, les AMPA, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, entre d’altres entitats. 

Pla Educatiu d'Entorn
trenta
actuacions
Engega
Seu d'Urgell
Número de vots: 430
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic