Diari digital d'Andorra Bondia
El postgrau en dret andorrà s’adapta als nous requisits per exercir la professió d’advocat
El postgrau en dret andorrà s’adapta als nous requisits per exercir la professió d’advocat

El postgrau en dret andorrà s’adapta als nous requisits per exercir la professió d’advocat


Escrit per: 
Agències

L’inici d’una nova edició del postgrau en dret andorrà està previst per al proper curs acadèmic 2016-2017 a la Universitat d’Andorra (UdA), mantenint l’oferta periòdica d’aquest programa que ha gaudit d’una gran acceptació des de la primera convocatòria, l’any 2000. Les preinscripcions es poden formalitzar al formulari de preinscripció en línia. L'UdA compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, per desenvolupar aquesta formació específica en dret andorrà que ja ha arribat a la dotzena edició i que s'adapta als nous requisits per exercir amb garanties la professió d'advocat. 

El postgrau en dret andorrà s’ha adaptat a la nova normativa per garantir els coneixements teòrics exigits, i eximeix les persones que el superen de la realització de la prova escrita de caràcter teòric i de la prova de coneixement de la llengua catalana. La llei 48/2014 de l’exercici de la professió d’advocat i el posterior reglament regulador dels requisits per obtenir el certificat d’aptitud per a l’exercici de la professió, aprovat aquest mes de maig, destaquen la funció social rellevant de la professió d’advocat al nostre país, que requereix uns coneixements suficients del dret processal i material andorrà, de la deontologia, de la pràctica jurídica andorrana i de la llengua catalana.

El programa té una càrrega de 36 crèdits europeus, corresponents a 360 hores lectives i aproximadament 700 hores de treball individual i es desenvoluparà des del setembre d'aquest any fins al febrer del 2018. Les sessions lectives es faran els dimarts, dimecres i dijous de les 18.30 a les 21.30 hores a la UdA. La Fundació Crèdit Andorrà, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb l’UdA, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació. L’import de la matrícula és de 3.700 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 38% d’aquesta quantitat, de manera que cada alumne ha de pagar el 62% restant del cost de la matrícula, és a dir 2.300 euros.

postgrau en dret andorrà
UdA
universitat
crèdits
advocats
crèdit andorrà
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic