Diari digital d'Andorra Bondia
D’aquí dos o tres mesos està previst que finalitzin les obres de les pistes de tennis.
D’aquí dos o tres mesos està previst que finalitzin les obres de les pistes de tennis.

El Principadel surt del forat “per ser un referent important de la raqueta”


Escrit per: 
Pepa Gallego/Foto: Jonathan Gil

L’entrada de part de la família Babot, de Xavier Altimir, president de la CEA, i del seu germà al projecte del Principadel ha injectat el capital que feia falta per sortir del forat en què s’havia enclavat pels deutes que l’altre soci, Miguel Lao, havia generat amb la construcció d’aquesta instal·lació esportiva a Santa Coloma i que havia provocat l’aturada del projecte. Segons afirma Altimir, “en aquests moments estem reconduint el projecte, que significa acabar les obres, arreglar tots els problemes que hi havia i que havien provocat que s’aturés”. Es tracta de tots aquells deutes que ara afirmen ja estan pràcticament solucionats i ara s’estan fent les obres per acabar el projecte. 
Les obres, però, ara estan programades per prioritats. La primera i que està fent-se són les pistes de tennis. Han hagut d’arrancar les que hi havia que no estaven bé i refer-les. La setmana passada es van inaugurar a l’edifici més petit les dutxes per als socis. Les pistes de tennis s’espera que estiguin acabades en un termini de dos o tres mesos. 
Altimir afirma que “encara queda molta feina per fer”, però el més important és que el projecte ja no està aturat i continua. No hi ha un calendari marcat per finalitzar totes les obres, però el que es té clar és que es vol acabar primerament tota la part esportiva i la construcció de la casa social, a l’edifici més gran, es deixarà per una altra fase. 
Altimir aposta pel projecte i per això hi ha invertit i va manifestar que el que es pretén és convertir-lo en un referent  important de la raqueta. Tal com inicialment es tenia previst, a més de ser una zona d’entrenament i pràctica dels esports de raqueta, pàdel i tennis, el que es vol és convertir-la en un referent per competicions nacionals i internacionals. “Es vol continuar amb el World Padel Tour i altres campionats internacionals, i tornarem a mirar el tema dels espectacles, com atreure el festival de Cap Roig i rendibilitzar les instal·lacions”, va manifestar Altimir. 
Per tot, els socis saben que per aconseguir que tingui èxit “la instal·lació s’ha d’acabar”, va dir Altimir. 
Com a empresari amb experiència, Altimir afirma que l’aposta feta “és perquè ho he analitzat molt bé i hi veiem possibilitats de futur”.

Principadel
surt
forat
referent
raqueta
important
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic