Diari digital d'Andorra Bondia
De moment, només hi ha dos usuaris del transport socionitari al Pas de la Casa.
De moment, només hi ha dos usuaris del transport socionitari al Pas de la Casa.

El transport sociosanitari realitza 22 serveis al Pas al setembre


Escrit per: 
M.P.A./ Foto: Creu Roja Andorrana

El transport sanitari ha realitzat un total de 22 serveis al Pas de la Casa durant el mes de setembre. Així, des que es va posar en funcionament aquest transport se n’han realitzat prop d’una quarantena de serveis i de moment tenen dos usuaris. Ho va explicar el director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, que va reconèixer que malgrat que està costant la implantació del servei al Pas, l’entitat treballa de manera decidida per poder arribar a més usuaris potencials. En aquest sentit, va anunciar que el proper 7 de novembre faran una reunió amb l’Associació de Veïns del Pas de la Casa per veure com es pot anar implantant aquest i altres serveis que ofereix la Creu Roja. 

Fernández també va apuntar  que han començat a col·laborar  amb la treballadora social “que té identificades unes 16 persones que podrien requerir la nostra assistència”. El següent pas serà, “si elles ho veuen bé”, que un tècnic de la Creu Roja els faci una visita acompanyat per aquesta treballadora social. 
D’altra banda, el director de la Creu Roja Andorrana va confirmar que el 27 de novembre tindrà lloc al Pas un curs bàsic de primers auxilis de 10 hores per a una dotzena de persones. 
Des del passat mes de juliol, l’entitat té una permanència a l’oficina de tràmits del Comú al Pas els dimarts, dimecres i dijous i “tots els ciutadans que ho desitgin s’hi poden acostar per conèixer-nos”, va dir Fernández. Igualment, va recordar que el servei es va posar en marxa perquè hi havia una mancança al Pas.

transport sociosanitari
22 serveis
Pas
setembre
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic